reserveren
+3135 – 524 03 69 +3135 – 524 03 69    |    Navigatie:

Trouwen bij De Haven van Huizen

Trouwen bij De Haven van Huizen

Yes, jullie gaan trouwen! De komende tijd zijn jullie druk met één van de leukste dingen rondom jullie huwelijk, het plannen van jullie trouwdag. Bij het voorbereiden van een trouwerij komt veel kijken. Een spannende periode, want jullie willen natuurlijk dat het een onvergetelijke dag wordt.

Bij De Haven van Huizen stellen we de wensen van het trouwpaar centraal. Wij bieden een bijzondere, stijlvolle en romantische locatie. In een ongedwongen en relaxte sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn. Het sfeervolle monumentale pand en het schitterende uitzicht vormen de perfecte ambiance voor jullie bruiloft. In het voorjaar/zomer kan het riante terras gebruikt worden om de feestavonden te vieren. De Haven van Huizen heeft zalen voor iedere gelegenheid, van plechtigheid, tot feest en van borrel tot diner.

Naast prachtige zalen is De Haven van Huizen een prachtige locatie voor uw trouw foto-shoot. De accommodatie bevindt zich aan de Oude Huizer Haven en leent zich perfect voor romantische foto’s of een boottocht over het water. De Haven van Huizen biedt alle mogelijkheden om jullie trouwdag compleet te maken.

Trouwen bij De Haven van Huizen in Huizen kan met ieder budget, bekijk de mogelijkheden met onze Wedding creator.

Trouwen bij De Haven van Huizen: Voor elk budget een droombruiloft

SLUITEN
Coronavirus

In verband met het coronavirus heeft de overheid besloten om alle horecabedrijven te sluiten. Dat betekent dat alle Debuut restaurants vanaf heden tot 6 april gesloten zijn. Alle bestaande reserveringen worden automatisch geannuleerd tot 6 april.

Zodra wij onze deuren weer mogen openen, zullen wij hierover communiceren met onze gasten. Onze excuses voor het ongemak en wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Ander keertje uit eten? Koop een cadeaukaart bij etenbij.nl

Ga naar etenbij Naar de website