reserveren
+3135 – 524 03 69 +3135 – 524 03 69    |    Navigatie:

Speelgoedbank actie in De Haven van Huizen

Speelgoedbank actie in De Haven van Huizen

Cadeaus voor elk kind

Kijkt u ook altijd zo uit naar december? Een feestelijke maand vol eetfestijnen en.. cadeautjes! Eigenlijk is dat heel speciaal en niet voor iedereen vanzelfsprekend. In Nederland zijn er veel gezinnen die rondkomen van een klein budget en dus krijgen niet alle kinderen vaak zomaar een cadeautje of het nieuwste-van-het-nieuwste voor hun verjaardag. Het is ook tijdens Sinterklaas en kerst erg lastig, terwijl dit de momenten zijn dat we onze kinderen het liefst verwennen met snoepjes en speelgoed. Voor deze gezinnen helpt Stichting de Speelgoedbank.

Doe mee en doneer!

Om te zorgen dat deze kinderen toch het hele jaar door cadeaus kunnen krijgen en speelgoed kunnen uitkiezen, staat er in Restaurant De Haven van Huizen een grote kerstboom. Hieronder kunt u bij uw bezoek spellen, ballen, poppen, puzzels en alles waar niet meer mee gespeeld wordt, doneren. Het is wel belangrijk dat dit speelgoed bruikbaar, schoon en compleet is. Al het speelgoed is welkom (behalve speelgoedwapens). Als bedankje biedt De Haven van Huizen u een heerlijk kopje koffie of thee aan! Eind januari doneert De Haven van Huizen alle ingeleverde speeltjes aan De Speelgoedbank.

 

Wat doet De Speelgoedbank ?

De geef- en neemwinkel in ‘t-Vuronger /Speelgoedbank in Huizen is er speciaal voor gezinnen die weinig te besteden hebben en daardoor niet in staat zijn speelgoed voor hun kinderen te kopen. Bij De geef- en neemwinkel in ‘t-Vuronger kunnen kinderen door middel van een stempelkaart gratis (tweedehands) speelgoed uitzoeken.

Aarzel niet en kom langs om een cadeautje onder de kerstboom bij De Haven van Huizen te leggen. Het speelgoed kan gedoneerd worden van 6 t/m 30 december. Zo zorgen wij er voor dat ieder kind kan spelen!