reserveren
+3135 – 524 03 69 +3135 – 524 03 69    |    Navigatie:

Speelgoedbank actie Haven van Huizen

Speelgoedbank actie Haven van Huizen

Elk kind verdient een cadeautje

Decembermaand is dé cadeautjesmaand, maar niet voor ieder kind. Voor een kind uit een gezin met een klein budget is een cadeau met de verjaardag of een cadeau met de feestdagen niet vanzelfsprekend, laat staan zomaar iets tussendoor. De geef- en neemwinkel in ‘t-Vuronger biedt uitkomst, ook voor de rest van het jaar. Van spelen worden kinderen blij en speelgoed kan ook nog eens bijdragen aan de ontwikkeling van het kind! Dat gunt u toch ieder kind?

De Haven van Huizen doneert speelgoed

Om de kinderen uit deze gezinnen in Huizen en omgeving een leuk cadeautje te bezorgen staat er in  De Haven van Huizen een grote Kerstboom. De medewerkers van De Haven van Huizen roepen hun gasten op speelgoed onder de boom te leggen. Het is wel belangrijk dat dit speelgoed bruikbaar, schoon en compleet is. Al het speelgoed is welkom (m.u.v. speelgoedwapens). In ruil daarvoor biedt De Haven van Huizen u een heerlijk kopje koffie of thee aan! Eind januari doneert De Haven van Huizen al het ingeleverde speelgoed aan de geef- en neemwinkel in ‘t-Vuronger.

De speelgoedactie is nu al een groot succes te noemen. Onder de kerstboom liggen knuffels, puzzels boeken en ander leuk speelgoed. Komt u ook snel langs?!

Wat doet de geef- en neemwinkel in ‘t-Vuronger?

De geef- en neemwinkel in ‘t-Vuronger is er speciaal voor gezinnen die weinig te besteden hebben en daardoor niet in staat zijn speelgoed voor hun kinderen te kopen. Bij De geef- en neemwinkel in ‘t-Vuronger kunnen kinderen door middel van een stempelkaart gratis (tweedehands) speelgoed uitzoeken.

Aarzel niet en kom langs om een cadeautje onder de kerstboom bij De Haven van Huizen te leggen. Het speelgoed kan gedoneerd worden van 6 t/m 30 december. Zo zorgen wij er voor dat ieder kind kan spelen!