reserveren
+3135 – 524 03 69 +3135 – 524 03 69    |    Navigatie:

Reserveren

Heeft u na het lezen van deze website nog vragen dan kunt u op onderstaande nummer contact met ons opnemen. Wilt u direct reserveren, dan kunt u via het formulier hiernaast online reserveren.

Reserveer nu een tafel, dat kan makkelijk en snel online! Op het terras hoef je niet te reserveren en kun je gewoon plaatsnemen.

Wij merken dat het moeilijk is om grote groepen te ontvangen in ons restaurant en daarbij de 1,5 meter afstand te waarborgen en dus de veiligheid van de gasten en onze medewerkers te garanderen. En dit heeft wel de hoogste prioriteit. Daarom nemen wij alleen reserveringen aan tot en met 6 personen. Wij hopen op je begrip.

Zowel binnen als op het terras geldt:

  • Ben je met zijn tweeën en kom je niet uit hetzelfde huishouden? Dan mag je binnen 1,5 meter zitten. Datzelfde geldt voor meerdere personen uit hetzelfde huishouden.
  • Ben je met meer dan twee personen uit verschillende huishoudens? Dan moeten wij 1,5 meter afstand hanteren tussen jullie in.

U kunt uiteraard altijd bij ons binnen lopen. Vaak hebben wij voor kleinere gezelschappen een tafel vrij. Reserveringen voor feesten en partijen graag telefonisch overleggen.

035 – 524 03 69

Reserveer hier online:


Reserveren