reserveren
+3135 – 524 03 69 +3135 – 524 03 69    |    Navigatie:

Even voorstellen: deze toppers maken uw bezoek tot één om niet te vergeten!

Even voorstellen: deze toppers maken uw bezoek tot één om niet te vergeten!

Medewerkers met hart voor de zaak en passie voor hun vak.

Zonder medewerkers met hart voor de zaak kunnen wij zeker niet! Elke dag met een lach op het gezicht brengen zij u drankjes, lunch- en dinergerechten. Bij regen, sneeuw maar ook tijdens de hittegolf staan zij er. Vanaf nu zullen wij elke week  op onze FB pagina en website onze medewerkers aan u voorstellen.  Zo heeft u bij een volgend bezoek meer informatie over de persoon “achter” het gezicht. Een praatje aangaan naar aanleiding van dit nieuwsitem is natuurlijk altijd leuk!

Deze week stellen wij 2 medewerkers aan u voor

Alex
Dit is Alex, 18 jaar en nieuw bij De Haven. Alex gaat bedrijfskunde studeren in Rotterdam. Is gek op hockey en werkt bij De Haven omdat hij graag bezig is en houdt van met mensen werken en plezier beleven op het werk.

Alex

Teun
Dit is Teun, 31 jaar en hij is de nieuwe assistent bedrijfsleider van De Haven. Heeft veel ervaring en verstaat zijn vak als geen ander. Is zeer ambitieus en kan niet wachten om De Haven voor altijd op de kaart te zetten met goede service, kwalitatief eten en een geweldige sfeer zoals dat alleen in De Haven kan.

Teun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vacatures in de horeca

Wil jij ook werken in de horeca of ken jij iemand die goed in ons team past. Bekijk dan deze website.
Wij zijn namelijk altijd op zoek naar horecatalenten met passie voor hun vak en een dienstverlenende instelling.