reserveren
+3135 – 524 03 69 +3135 – 524 03 69    |    Navigatie:

Opening vaarseizoen VaarKracht start bij De Haven van Huizen

Opening vaarseizoen VaarKracht start bij De Haven van Huizen

Varen op het Gooimeer

Het 6e vaarseizoen van VaarKracht staat weer in de planning.  Op zaterdag 21 april bent u van harte welkom om bij deze opening aanwezig te zijn en dan op een van de tien schepen het Gooimeer op te gaan.

Programma op zaterdag 21 april

VaarKracht opent het vaarseizoen vanuit restaurant De Haven van Huizen.

U wordt verwacht tussen 12.30 en 13.00 uur. De opening is om 13.00 uur. Vanaf 13.30 uur stapt u op één van de schepen die aan de kade liggen. In een zeil- of motorboot vaart u door de haven en over het Gooimeer. Ongeveer 15.30 uur bent u weer terug om met drankje/hapje nog even na te genieten.

Om 16.00 uur is de geplande afsluiting.

VaarKracht biedt een nautische belevenis aan mensen die leven met kanker

Er zijn tal van initiatieven die kankerpatiënten steunen. Vele verbinden zich aan sport en inspanning. Doelen die vooral fysiek gericht zijn, zoals fietsen, rennen, wandelen en dergelijke. VaarKracht richt zich op het verblijf op het water met je dierbaren en is vooral gericht op het vinden van ontspanning, rust en herbezinning. Als het even kan ook onbekommerd plezier maken! Vele mensen, vinden innerlijke rust op het water. Water, de horizon, de ruimte geven ontspanning van waaruit ideeën en plannen gemaakt kunnen worden.

Meer willen weten over Vaarkracht en Lieke Idsinga en Robert Rust de oprichters van deze organisatie ?Bekijk hier de website.

Aanmelden ?

Aanmelden is nog mogelijk via dit formulier.