reserveren
+3135 – 524 03 69 +3135 – 524 03 69    |    Navigatie:

Lunchkaart

BROOD (Met boerenwit of -bruin brood)

Rundercarpaccio

parmezaan | pittenmix | mesclun | truffeldressing

10.7

Avocado

zachtgekookt ei | paprika | vadouvan | sesam | kruidensla | hummus

7.7

Crispy chicken

gember | bosui | limoen | Korean BBQ-sauce

9.2

Gegrilde biet

little gem | tomaat | avocado | roomkaas | Arabische specerijen

8.5

Rundvleeskroket

2 stuks | mesclunsalade | grove mosterd

8.8

Garnalenkroketten

2 stuks | limoenmayonaise

EIERGERECHTEN (Met boerenwit of -bruin brood)

Uitsmijter Haven van Huizen

spek | ui | champignons | kaas

9

Uitsmijters | + 0.5 extra topping

opties: kaas | ham | spek | champignons | tomaat | ui

7

LUNCHSPECIALS

Steak 180 g

Black Angus steak | frites | salade | beurre de paris

19.5

Havenburger

brioche bol | MRIJ burger | oude kaas | tomatenrelish | spek | uienringen in bierbeslag | piccalillymayonaise | frites

17.2

Fish & chips

witvis | frites | remouladesaus

16.5

Havensaté

kippendijen | verse atjar | kroepoek | krokante uitjes | frites | salade | satésaus

17.8

CROQUES

Tonijn

tonijnsalade | cheddar | chipotlemayonaise

8

Madame

ham | kaas | spiegelei

7.8

Monsieur

ham | kaas

6.8

SOEPEN

Pompoen currysoep

Hollandse garnalen | wortel | room | bieslook | gele curry

8.5

Tomatensoep

pomodori tomaten | geroosterde kikkererwten | gekonfijte citroen | groene kruiden

6.7

Wisselende soep van de chef

7.5

SALADES

Niçoise

tonijnsteak | ansjovis | haricots verts | olijven | ei | sjalottenvinaigrette

16.5

Caesar

kip | little gem | ei | ansjovis | parmezaan | croutons | caesardressing

15

Geitenkaas

witlof | peer | mandarijn | granaatappel | rucola | pistachenoten | balsamicovinaigrette

14.5

OVERIGE

Clubsandwich zalm

sla | komkommer | ui | ei | mierikswortelcrème

12.8

Clubsandwich

kip | bacon | sla | tomaat | mayonaise

11.8

Hollandse garnalen

aardappel | mesclun | Granny Smith| yuzu-jalapeñomayonaise

11.5

Surf & Turf

hotdogbroodje | gekonfijnte kippendij | Hollandse garnalen | little gem | tomaat | wasabi furikake | garnalencurrycrème

10.5

Knakwortel

hotdogbroodje | "hotdog" van wortel | kerrie-zuurkool | krokante knoflook | mosterdroomkaas | paprikasalsa

9.5

Groepskeuze Menu 1

Voorgerecht

Tomatensoep (veg)

pomodori tomaten | geroosterde kikkererwten | gekonfijte citroen | groene kruiden

of

Crispy chicken

bosui | gember | limoen | Korean BBQ-sauce

of

Zalm gemarineerd in bietjes

radijs | rettich | krokant flatbread | mesclun | yuzu-jalapeñomayonaise

Hoofdgerecht

Havenburger (ook vega verkrijgbaar)

brioche bol | MRIJ burger | oude kaas | tomatenrelish | spek | uienringen in bierbeslag | piccalillymayonaise | frites

of

Zalm

krieltjes | ratatouille | dragon-boterjus

of

Geitenkaas (veg)

witlof | peer | mandarijn | granaatappel | rucola | pistachenoten | balsamico vinaigrette

Dessert

Dame blanche

eclair | vanille-ijs | chocoladesaus

of

Vegan pumpkin pie

pecannoten | karamel

Dinerkaart

Voorgerechten

Hollandse garnalen

aardappel | mesclun | Granny Smith | yuzu-jalapeñomayonaise

11.5

Gerookte eendenborst

pompoen | rode biet | pepita | mandarijn | kroepoek | kimchimayonaise

9.5

Ravioloni paddenstoelen

salieboter | kaaskrokant

11.5

Rundercarpaccio

parmezaan | pittenmix | mesclun | pestodressing

11.8

Gerookte biet

blauwe maistortilla | avocadocrème | kappertjes | augurk | wortel | pittenmix | spicy olie

8.5

Crispy chicken

bosui | gember | limoen | Korean BBQ-sauce

7.8

Zalm gemarineerd in bietjes

radijs | rettich | krokant flatbread | mesclun | yuzu-jalapeñomayonaise

11.5

Asian beef

diamanthaas | gefermenteerde bloemkool | paksoi | radijs | rettich | nori | yakitorisaus | wasabi dressing

10.5

Soepen

Pompoen currysoep

Hollandse garnalen | wortel | room | bieslook | gele curry

8.5

Tomatensoep

pomodori tomaten | geroosterde kikkererwten | gekonfijte citroen | groene kruiden

6.7

Wisselende soep van de chef

7.5

Steaks

Alle steaks worden geserveerd met gegrilde groenten of salade | frites | een keuze uit: beurre de paris | bearnaise | knoflookjus

Dry Aged Entrecote

Vol, intens en mals MRIJ rundvlees. Door het rijpingsproces krijgt dit vlees zijn unieke smaak.

300 gr 32.5

Black Angus steak

Smaakvol, sappig, graan gevoerd rundvlees.

250 gr 25.8 | 180 gr 19.8

Seizoenstip wijn: Tempranillo, Hoja Sana, Spanje

fruitig | sappig | bosfruit

20 per fles

Hoofdgerechten

Tonijnsteak

gegrild | noedels | shiitake | sesam | teriyaki

24

Snoekbaarsfilet

op de huid gebakken | kerrie-zuurkoolstamppot | citrus beurre blanc

19

Poussin

boerderijkippetje | frites | salade | appelcompote

18.5

Havenburger (ook vega verkrijgbaar)

brioche bol | MRIJ burger | oude kaas | tomatenrelish | spek | uienringen in bierbeslag | piccalillymayonaise | frites Upgrade je burger met langzaam gegaarde short rib +2.5 Onze hamburgers worden medium bereid. Wil je jouw burger “well done”? Laat het ons weten.

17.2

Kalfssukade

hete bliksem | witlof | rode wijnjus

20.5

Pompoen & parelgort

roodlof | parmezaan krokant | pompoenpitolie

17

Havensaté

kippendijen | verse atjar | kroepoek | krokante uitjes | frites | salade | satésaus

17.8

Knolselderij steak

paddenstoelen-truff elragout | kaasschuim

18

Heeft u een allergie, laat ons het weten!

Chef's special

Onze medewerkers vertellen u graag de wekelijkse specialiteiten van de chef.

Salades

Niçoise

tonijnsteak | ansjovis | haricots verts | olijven | ei | sjalottenvinaigrette

16.5

Caesar

kip | little gem | ansjovis | ei | parmezaan | caesardressing

15

Geitenkaas

witlof | peer | mandarijn | granaatappel | rucola | pistachenoten | balsamicovinaigrette

14.5

Bijgerechten 3.5

Frites

Frites

Salade

Seizoensgroenten

Havenbrood

Franse desem baguette | kruidenboter | tapenade | aioli

7

Brood

kruidenboter

4.5

Nagerechten

Kaasplank

4 soorten kaas | kletsenbrood | appelstroop

11.5

Vegan pumpkin pie

pecannoten | karamel

9

Tiramisu

in stukjes | mascarpone | crumble van lange vingers | koffie granita | chocoladeschotsen | Tia Maria saus

8

Dame blanche

eclair | vanille-ijs | chocoladesaus

7.7

Lemongrass & coconut

toffee van banaan | zoete wortel | wortel-passievruchtcrème | tuille | sereh-gemberbouillon | kokosijs

7

Borrelkaart

Bij de borrel

Haven selectie

warm

15 stuks 10.8 | 30 stuks 21.6

Kaasplank

4 soorten kaas | kletsenbrood | appelstroop

11.5

Bitterballen

mosterd

8 stuks 6.7 | 17 stuks 13.4

Kaastengels

Thai sweet chilisaus

8 stuks 7 | 17 stuks 14

Gehaktballetjes

aioli

8 stuks 5.5 | 17 stuks 11

Crispy shrimps

Thai sweet chilisaus

8 stuks 6.5 | 17 stuks 13

Nachos kip

cheddar | guacamole | zure room | tomatensalsa

9.9 (Go XL +5)

Nachos

cheddar | guacamole | zure room | tomatensalsa

7.9 (Go XL +5)

Noten en olijvenmix

5.5

Vegan balletjes

plant based groenteballetjes | mosterd 8 stuks

7

Portie oude kaas

mosterd

5.5

Haven van Huizen borrelplank

warm en koud gemengd

16.8

Groepskeuze Menu 2

Voorgerechten

Rundercarpaccio

parmezaan | pittenmix | mesclun | truffeldressing

of

Hollandse garnalen

aardappel | mesclun | Granny Smith | yuzu-jalapeñomayonaise

of

Gerookte biet (veg)

blauwe maistortilla | avocadocrème | kappertjes | augurk | wortel | pittenmix | spicy olie

Hoofdgerechten

Black Angus steak 180 gr

Smaakvol, sappig, graan gevoerd rundvlees.

of

Snoekbaarsfilet

op de huid gebakken | kerrie-zuurkoolstamppot | citrus beurre blanc

of

Knolselderij steak (veg)

paddenstoelen-truffelragout | kaasschuim

Dessert

Dame blanche

eclair | vanille-ijs | chocoladesaus

of

Tiramisu

in stukjes | mascarpone | crumble van lange vingers | koffie granita | chocoladeschotsen | Tia Maria saus

Reserveer direct