reserveren
+3135 – 524 03 69 +3135 – 524 03 69    |    Navigatie:

Van Boer tot Bord: Masterclasses

Van Boer tot Bord: Masterclasses

Masterclass rundvlees

 De Haven van Huizen kent u misschien als echte visspecialist. Niet gek natuurlijk, want vis en een haven zijn als peper en zout. Maar De Haven van Huizen is van meer (vis)markten thuis! De komende tijd willen wij onze passie voor goed en eerlijk vlees met u delen! Dit zullen we doen onder de noemer Van Boer tot Bord. Van 8 juni tot en met 20 juli organiseren wij vier keer een masterclass met rundvlees in de hoofdrol! Samen met onze chef, bedrijfsleider en slager nemen we u graag een avond mee op culinair avontuur. Het inschrijfformulier vindt u onderaan deze pagina.

Deze actie staat vooral in het teken van bewustwording. Iedereen is bekend met de biefstuk, maar de koe heeft nog zo veel meer te bieden! Daarnaast willen we graag een kijkje geven in het ambacht achter het vlees. En misschien het aller belangrijkste: de liefde en passie waarmee de boer zijn dieren verzorgt.

Samen met onze vaste leverancier Driessen Food zijn we daarom teruggegaan naar waar het allemaal begint: de boerderij. In het kader van de masterclasses heeft Driessen een ontmoeting met de boer opgezet. Benieuwd wat we deze dag hebben gezien en gedaan? Klik dan hier!

Masterclasses

22/06 Masterclass American BBQ

Altijd al op een grote Amerikaanse BBQ willen grillen? Ontdek zelf hoe u vlees rookt!

06/07 Masterclass steak & dry aging & worst maken

Onze slager laat het effect van dry aging graag aan u zien én proeven! En hoe u zelf de perfecte biefstuk kunt bereiden.

Tijdens de Masterclass worst maken geeft onze slager tekst en uitleg. Handen uit de mouwen, want u gaat zelf aan de slag!

20/07 Masterclass stoofvlees & kroketten

Tips & tricks voor de smeuïgste stoofgerechten en krokante kroketten!

Alle workshops zullen plaatsvinden op donderdagen bij De Haven van Huizen van 17.30 tot 21.00. Deelname 34.5 per persoon, inclusief een maaltijd en een drankje.

Inschrijven voor de masterclasses kan hier!