reserveren
+3135 – 524 03 69 +3135 – 524 03 69    |    Navigatie:

Kerst vier je in De Haven van Huizen

Kerst vier je in De Haven van Huizen

Tijd om de agenda’s te trekken voor Kerst

De wintertijd is ingegaan, buiten is het guur, maar binnen in De Haven van Huizen branden de open haarden. Tijd om de agenda’s te trekken voor de komende kerst. Zelf thuis achter het fornuis of lekker aanschuiven bij De Haven?

Wij nodigen u graag uit om op 1e of 2e kerstdag te komen genieten van een kerstbrunch of kerstdiner.

* (Wij hebben op beide kerstdagen geen beschikbaarheid meer voor het kerstdiner maar nog wel enkele plekken beschikbaar voor de brunch.) *

Op 1e en 2e Kerstdag kunt u à la carte dineren vanaf 18.00 uur van een speciale kerstmenu kaart.

Hieronder de gerechten waaruit u zelf een 3-gangen diner kunt samen stellen:

VOORGERECHTEN

Havenproeverij | 13.5 p.p.
een parade van kleine voorgerechten, samengesteld door de chef

Bietencarpaccio | 9.5 (v)
chioggia biet | pistache noten | vijgenbrood | crème van geitenkaas

Sushi zalm | 10.5
sushirijst | dungesneden rauwe zalm | rettich | wasabi-sesammayonaise

Escargots | 10.5
desembrood | duivelse boter

Gekonfijte eend | 11.5
groene asperges | mandarijn | venkel | little gem | Marokkaanse dressing

Rundercarpaccio | 12
pitten | Old Amsterdam | rucola | kappertjes | rode ui
keuze uit: Chimichurri-dressing of truffelmayonaise
extra: eendenlever + 3.5

Avocado buddha bowl | 10 (v)
quinoa | spicy kikkererwten | groene kruiden | sesam-sojavinaigrette

Gamba’s | 11.5
pastinaakmousseline | aardappelkaantjes | chiliolie

Thaise pinda soep | 8.5
kip | pinda | kokos |ei | komkommer | taugé | bosui | rode peper

Soep van de chef we vertellen u graag meer | 7.5

Pomodorisoep pesto | crostini | 7

HOOFDGERECHTEN

Saltimbocca | 22.5
kalfsschnitzel | rauwe ham | salie | zwarte rijst | Parmezaanse kaas | friszure tomatensaus

Heilbot | 20.5
heilbotfilet | aardappelschubben | pompoenmousseline | shiitakebouillon

Gekonfijte kabeljauw | 20
kabeljauwwangen | witlof | krielaardappel | bospaddenstoelen | sinaasappel beurre blanc

Kipsaté | 18.5
komkommer-zoetzuur | kroepoek | gebakken ui | satésaus | frites | mayonaise

Geroosterde bloemkool | 16.5 (v)
bloemkool | broccolirijst | kaaskrokant | gerookte amandelen | oregano | balsamicocrème

Pompoenravioli | 17 (v)
zoetzure pompoen | rode peper | bitterkoekjes | grana padano | salieboter

Bietenrisotto | 15.5 (v)
gekarameliseerde biet | geitenkaaskroketjes | rucola | chioggia biet | balsamicostroop

Poussin | 19.5
boerderijkippetje | salade | appelcompote | frites | mayonaise

STEAKS

Alle steaks worden geserveerd met salade | frites | mayonaise
en een keuze uit;  Chimichurri-dressing | rode wijnjus | Café beurre de Paris

Tournedos 200 gr. | 28.5
Mooi vlees uit het middelste gedeelte van de ossenhaas.
De ossenhaas is een deel van de rugspier van het rund.

Black angus sucade steak 250 gr. | 25.5
Smaakvol, sappig, graan gevoerd rundvlees.

Rumpsteak 175 gr. | 19.5
Zeer mals stukje rundvlees van de dikke lende. De marmering
zorgt voor vlees met een volle smaak.

NAGERECHTEN

Proeverij dessert | 12
een parade van nagerechten, samengesteld door de chef

Coupe banaan | 9
bananencompote | vanilleschuim | krokante bladerdeeg

Hazelnootmousse | 7
krokant brickdeeg | specerijenkaramel

Huizersoes | 8
vanille-ijs | chocolade | Pedro Ximenez

Cheesecake | 7.5
mini magnum

Dame blanche | 9
vanille roomijs | warme chocoladesaus

BIJGERECHTEN

frites met mayonaise | gemengde salade | zoete aardappel frites | seizoensgroenten | appelcompote | 4.5 p.st

Havenbrood deluxe | 8
kruidenboter | tapenade | aioli

Havenbrood | 5.5
kruidenboter

Reserveren voor Kerst?

* Reserveren voor het kerstdiner is niet meer mogelijk *

Wel hebben wij nog enkele plaatsen beschikbaar voor de kerstbrunch op beide kerstdagen.

Reserveren voor de kerstbrunch graag per mail info@havenvanhuizen.nl of bel naar 035 – 524 0369.

Vergeet niet gelijk uw dieetwensen of allergieën te vermelden.

Meer informatie over de kerstbrunch, klik hier.