reserveren
+3135 – 524 03 69 +3135 – 524 03 69    |    Navigatie:

Groepen – Zakelijk

Zaalverhuur in Huizen

Ook voor uw vergadering  en zaalverhuur kunt u uitstekend terecht bij restaurant De Haven van Huizen. Onze zalen kunnen wij in verschillende opstellingen voor u klaarzetten. De capaciteit is afhankelijk van de gekozen opstelling, maar mogelijk tot maximaal 70 personen. Het is ook mogelijk om uw vergadering te combineren met een activiteit. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.
Speciaal voor u hebben wij 4 vergaderarrangementen samengesteld, zodat u een passend arrangement bij uw vergadering kunt kiezen. Wij hanteren een minimale besteding per ruimte waar wij u graag over informeren.

Activiteiten

U kunt nu ook via ons een activiteit bijboeken. Zo houdt u het overzichtelijk. Wij reserveren de desbetreffende aanvraag voor u en factureren deze aan u door, waardoor u 1 offerte met 1 contactpersoon houdt. Wij vragen bij de desbetreffende organisatie de prijs op en berekenen deze door. Dit is een service die wij u graag aanbieden. U kunt nu ook via ons een activiteit bijboeken. Zo houdt u het overzichtelijk. Wij reserveren de desbetreffende aanvraag voor u en factureren deze aan u door, waardoor u 1 offerte met 1 contactpersoon houdt. Wij vragen bij de desbetreffende organisatie de prijs op en berekenen deze door.

Dit is een service die wij u graag aanbieden.

Aanvullende informatie

Voor aanvullende informatie of een persoonlijk gesprek ‘op maat’ over de invulling van uw feest, vergadering, huwelijk, activiteit of catering, kunt u ten aller tijden een afspraak maken. U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier om onze informatiemap te downloaden en aanvullende vragen te stellen voor zaalverhuur bij de Haven van Huizen.

Informatiemap Haven van Huizen

Gebruik onderstaand formulier om onze informatiemap te downloaden.