reserveren
+3135 – 524 03 69 +3135 – 524 03 69    |    Navigatie:

Trouwen in Huizen

Trouwen Huizen

Restaurant De Haven van Huizen is voor uw trouwceremonie dé ideale locatie. Het sfeervolle monumentale pand en het schitterende uitzicht vormen de perfecte ambiance voor uw trouwen. In het voorjaar/ zomer kunt u daarbij ook nog gebruik maken van een riant terras, waar de lange avonden feestelijk gevierd kunnen worden.Onze diverse ruimtes kunnen gemakkelijk gescheiden worden, zodat ook voor kleinere gezelschappen een aangename ruimte ontstaat.

Samenwerking voor een onvergetelijke trouwdag

Restaurant De Haven van Huizen werkt samen met diverse bedrijven waaronder: Huizer museum ‘Het Schoutenhuis’, VVV Huizen, Huizer botters, Vuurspetters, Coronel en Wolfskamer. Mocht u een uitje met een leuke passende activiteit bij uw trouwdag willen boeken laat het ons dan weten.

 

Aanvullende informatie

Voor aanvullende informatie of een persoonlijk gesprek ‘op maat’ over de invulling van uw trouwceremonie, kunt u ten aller tijden een afspraak maken. Gebruik onderstaand formulier om onze informatiemap te downloaden voor uw ceremonie bij de Haven van Huizen. Wij helpen jullie graag een onvergetelijke trouwdag te organiseren!

Informatiemap Haven van Huizen - trouwen

Gebruik onderstaand formulier om onze informatiemap te downloaden.

SLUITEN
Coronavirus

In verband met het coronavirus heeft de overheid besloten om alle horecabedrijven te sluiten. Dat betekent dat alle Debuut restaurants vanaf heden tot 6 april gesloten zijn. Alle bestaande reserveringen worden automatisch geannuleerd tot 6 april.

Zodra wij onze deuren weer mogen openen, zullen wij hierover communiceren met onze gasten. Onze excuses voor het ongemak en wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Ander keertje uit eten? Koop een cadeaukaart bij etenbij.nl

Ga naar etenbij Naar de website