reserveren
+3135 – 524 03 69 +3135 – 524 03 69    |    Navigatie:

Feest organiseren in Huizen

Restaurant De Haven van Huizen is gelegen aan de mooie oude haven. Een omgeving waar natuur, rust en ruimte voor recreatie aanwezig zijn. Restaurant De Haven van Huizen biedt u een schitterend uitzicht op de haven. In een sfeervolle omgeving kunt u genieten van heerlijke gerechten. Als u een feest wilt organiseren in Huizen dan ben u bij De Haven van Huizen aan het juiste adres!

Feest organiseren Huizen

Niet alleen voor kleine gezelschappen is Restaurant De Haven van Huizen geschikt, maar ook voor uw feest, trouwceremonie, vergadering, bedrijfsuitje met activiteit of receptie is het dé ideale locatie. Het sfeervolle monumentale pand en het schitterende uitzicht vormen de perfecte ambiance voor elke gelegenheid. In het voorjaar/ zomer kunt u daarbij ook nog gebruik maken van een riant terras, waar de lange avonden feestelijk gevierd kunnen worden. Onze diverse ruimtes kunnen gemakkelijk gescheiden worden, zodat ook voor kleinere gezelschappen een aangename ruimte ontstaat.

Door meerdere zalen, restaurant en het terras met elkaar te combineren bestaat de mogelijkheid voor 200 personen te reserveren voor uw diner of feest.

Aanvullende informatie

Voor aanvullende informatie of een persoonlijk gesprek ‘op maat’ over de invulling van uw feest, vergadering, huwelijk, activiteit of catering, kunt u ten aller tijden een afspraak maken. Gebruik onderstaand formulier om onze informatiemap te downloaden en uw vragen te stellen.

 

Informatiemap Haven van Huizen - partijen

Gebruik onderstaand formulier om onze informatiemap te downloaden.