reserveren
+3135 – 524 03 69 +3135 – 524 03 69    |    Navigatie:

Zaalverhuur Huizen

Bij De Haven van Huizen kunt u terecht voor uw  vergadering, bruiloft, condoleance en borrel. Voor zaalverhuur is er veel bespreekbaar. Bel 035 – 52 40 369 of download onze informatie map via onze contactpagina.

Bruiloft

Trouwen in Huizen? Vier dé dag bij De Haven van Huizen en het wordt een dag om nooit te vergeten!

In restaurant De Haven van Huizen kunt u uw huwelijksdiner en huwelijksfeest organiseren, maar ook de officiële huwelijksvoltrekking kan sinds kort bij ons plaatsvinden. Wij werken samen met de Buitengewoon ambtenaren van de Burgerlijke stand die u uiteindelijk om het JA-woord zullen vragen.
U kunt op elk gewenst tijdstip trouwen in De Haven van Huizen en uiteraard kunt u kiezen in welke ruimte. Met een klein gezelschap in de Paardenstal/Hangen of ’s avonds met alle familie en vrienden in de Havenzaal, de keuze is aan u

Trouwen in de winter?

Bijna iedereen denkt automatisch aan de lente of zomer als het om een huwelijk gaat. Maar wat dacht u van De Haven van Huizen in herfst/wintersferen? Sfeervolle verlichting, brandende fakkels en vuurkorven bij entree en terras, de intieme warmte van de openhaarden binnen. Een mooi diner in het wildseizoen, een spetterend feest…. We geven het u graag in overweging!

Partijen & Receptie

Naast het restaurant biedt De Haven van Huizen diverse mogelijkheden om uw gasten te ontvangen: ” De Hangen ” , ” de Paardenstal ” of ” de Havenzaal ” , allen sfeervolle en historische ruimtes. Of het nu gaat om een koffietafel of een barbecue, een huwelijksreceptie of een vergadering. Het kan allemaal in De Haven van Huizen.

Vergadering

Vergaderen in Huizen? Bent u op zoek naar een vergaderzaal met een informele, huiselijke sfeer? Workshops, presentaties, vergaderingen, trainingen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van het aantal personen en de door u gewenste opstelling kunt u in één van onze zalen terecht. Wij zorgen, op reservering, voor alle benodigde apparatuur. Voor de lunch of pauzes kunt u terecht in ons restaurant of in één van onze ander zalen. Wij hebben diverse vergaderarrangementen.

Wilt u iets anders dan de hele dag vergaderen? Wij hebben diverse suggesties voor een inspirerende onderbreking. Zo kunt u een zeiltocht maken over het Gooimeer met een originele botter, een fietstocht door het aangrenzende natuurgebied onder leiding van een boswachter, of een race op de nabijgelegen indoorkartbaan in Huizen.

Neem contact met ons op